Historie značky kočárků Roan

Roan patří mezi TOP 5 polských značek na trhu

Firma ROAN je rodinnou společností, která přenáší své tradice, firemní kulturu a výrobní zkušenosti z generace na generaci. Společnost  ROAN byla založena v roce 1970. V současné době již třetí generace potomků zakladatele zavádí nové, neotřelé nápady a koncepty do již osvědčených řešení, které uspokojují stále rostoucí požadavky zákazníků.

Značka kočárků Roan nabízí kombinované kočárky, autosedačky a doplňky ke kočárku v nepřeberném množství barev, v souladu s nejnovějšími trendy. Firma zaručuje rychlý a spolehlivý servis.

Hlavní cíl je vždy plně spokojený zákazník. Proto je kladen specifický důraz na vysoce kvalitní výrobky. Dodržováním této politiky získal ROAN pověst a důvěru zákazníků a zaujal jedno z předních míst v tomto odvětví v Polsku. Tyto značkové kočárky byly oceněny i v zahraničí. Vývoz do evropských a asijských zemí již několik let představuje 70% celkové produkce. Celá řada kočárků ROAN byla navržena a vyrobena tak, aby rodičům a jejich dětem zajistila bezpečnost, pohodlí a praktičnost.

Ukázkovým příkladem a zároveň jedním z prvních modelů se stal dnes již legendární kombinovaný kočárek Roan Marita, který se prodává již neuvěřitelně dlouhou druhou desítku let. To vše svědčí o kvalitě a preciznosti kočárků ROAN.

 

 

Historie značky kočárků Roan - 1873943 -