Veletrh Prodítě 2022

kočárky Roan budou opět k vidění na veletrhu Prodítě

Veletrh Prodítě 2022

se stal pro naši firmu Imperia BMC s.r.o. milníkem a novou výzvou. Po několikaleté odmlce jsme opět tady a rádi Vás uvítáme v hale V, na stánku č. 75. Výstava kočárků bude ve dnech 5. - 8.3. 2022 v Brně na výstavišti.

Již 20 let Vám naše firma přináší nové a nové modely kočárků značky Roan a to je právě ten správný důvod, proč se v tomto roce znovu připomenout a vystavovat na největším veletrhu kočárků a potřeb pro miminka V České republice.

A proč se u značky kočárků Roan zastavit? Na ploše 10x7 m2 pro všechny zájemce připravujeme výstavu moderního kočárku Roan Bloom, který jsme začali prodávat loni na podzim. Jde o kombinovaný kočárek, předčící veškerá vaše očekávání. Díky svému revolučnímu a neotřelému konceptu se stal jedním z nejprodávanějších kočárků v ČR. Další model, na který se můžete těšit je prostorný kočárek Roan Coss v podobě jako odpružený kočárek nebo jako oblíbený houpací. A v neposlední řadě na brněnském veletrhu Pro dítě uvidíte kočárek, který snad ani nemusíme představovat. Jde o kombinaci Roan Emma, jejíž slavným předchůdcem byl legendární kočárek Roan Marita.  

Přejeme si, abyste si na letošním veletrhu kočárků udělali cestu i k nám. Jste srdečně zváni a těšíme se na Vás.

Veletrh Prodítě 2022 - 1912940 - veletrh Prodítě 2020 Roan

veletrh Prodítě 2020 Roan